Paco Poch i Les veus del Pamano, Moixiganguers d'Igualada, blocs amics i l'hort radiofònic

__de vuit a nou...
el productor igualadí Paco Poch, coproductor de Les veus del Pamano, ens explica com va anar el rodatge d'aquesta important minisèrie al voltant de la història de Jaume Cabré. Avui...
··> 2(aprova): una viagra femenina.

··> la vida està plena de gent que va a comprar als supermercats(suspèn):les crítiques dels republicans nordamericans a la reverència del president Obama en la seva visita a la Xina.
La Sara Martín es passeja pel "bloc d'en Jorgh", el Magí Puig ens passeja per la història del passeig de les Cabres i l'Anísia Tardà ens comenta un petit problema que tenen algunes hortalisses de l'hort radiofònic amb els nutrients del sòl. Es podrà solventar sense problemes.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe250(1).mp3
__de nou a deu...
el Pau Mestre, segon cap de colla dels Moixiganguers d'Igualada, ens explica les claus de l'èxit de la millor temporada de la colla igualadina. Amb l'Antonio Molina, des del Mercat de la Masuca, comentem l'inici de la temporada de Nadal pel que fa al xai, i fem tertúlia amb la Josefa Moròn i el Ferran X.Fernández. Consum de pa, grip A i un funcionari de presons espavilat!Al final del programa, la Montse Candàliga anota al post-it del primer cafè l'espectacle infantil d'aquesta tarda (18.00h) a la Biblioteca, la conferència que es farà una hora i mitja més tard al voltant de l'educació i els contes a les golfes del dijous a l'Aurora.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe250(2).mp3 
banda sonora del cafè 17/11/09: