Sta.Cecília, campionat d'enganxes, trucs de cuina i ajuda a la gent gran que viu sola

__de vuit a nou...
la regidora de cultura i festes de l'Ajuntament d'Igualada, Maria Enrich ens explica com es presenta Santa Cecília, patrona de la música. Aquest dissabte es celebren un seguit d'actes per festejar-la. Avui...
··> siga en la próxima bocacalle y cuando vea la redonda párese. Allí pregunte porque entonces todo es muy enrebesao(aprova): el descobriment de la rata pinyada més grossa d'Europa. És a la Garrotxa.
··> pasta de moniato, pasta de full, pastarrufa de trufa(suspèn): la mort de qui ha estat la persona més longeva (ha viscut 119 anys).
el Manel Burón ens parla des del bus on viatja l'Igualada Hoquei Club, que es desplaça cap a Suïssa per jugar els setzens de final de la Cers contra el Wimis. Omplim el dipòsit del cotxe amb la Míriam Porras i el Cinto ens explica els seus secrets culinaris.
>>per descarregar-te el primer cafè (08.00-09.00h) fes clic aquí:cafe253(1).mp3
__de nou a deu...
el Jaume Calvet i l'Antoni Aure, del Club d'Enganxes i Equitació de Catalunya i de l'antic Gremi de Traginers d'Igualada ens expliquen com anirà la final de la Copa Catalunya d'Enganxes, aquest diumenge al parc 11 de setembre. A més, el Jordi Baroja, de l'IMIS, ens dóna diferents consells que poden seguir les persones grans que viuen soles a la ciutat. Avui fem tertúlia amb el coordinador de l'escola municipal de música, el Joan Vila, el Pol Requesens, de la coral juvenil Xalest i la Coni Torrents, dels Cors Units i de la coral de Santa Maria. Finalment, el David Canto ens acomoda a la cartellera de la ciutat i la Montse Candàliga ens convida a anar als actes culturals del cap de setmana.
>>per descarregar-te el primer cafè (09.00-10.00h) fes clic aquí:cafe253(2).mp3
banda sonora del cafè 20/11/09:


MusicPlaylist
MySpace Playlist at MixPod.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

http://markonzo.edu http://riderx.info/members/allegra-side-effects-allegra.aspx http://riderx.info/members/aricept-5mg-aricept-generic.aspx http://riderx.info/members/avandia-side-effects-avandia-lawsuit-avandia-lawyers-sc.aspx http://www.netknowledgenow.com/members/prevacid-side-effects.aspx http://blog.bakililar.az/enalaects/ somali hutchison